Sajnálattal kellet tudomásul vennünk, hogy a legnépszerűbb tűzgyújtó segédanyag - az azt előállító cég képviselőjének saját nyilatkozata szerint - gyártását beszüntetik.

 

Mély fájdalommal és megrendülten állunk a tény előtt, hogy eztán silány minőségű, tűzgyújtásra majdnem alkalmatlan reklámkiadványokkal leszünk kénytelenek kandallóink rendeltetésszerű használatát megkezdeni. Sajnálatos módon ezek - ellentétben a nevezett segédanyaggal - úgy kivitelükben, mint anyagukban erősen károsíthatják berendezéseink égésterét, és az éves rendszerességgel hatóságilag ellenőrzött füstelvezető berendezések (más néven kémények) belső falán lerakódásokat eredményeznek!

Mondhatnánk, hogy követeljük a gyártás újbóli megindítását, de nem mehetünk el szó nélkül amellett az egyszerű tény mellett, hogy a nevezett segédanyag gyártása - annak ingyenes mivolta mellett is - horribilis helyi adóforintokat emésztett fel. Így hát el kell búcsúznunk és el kell ezt a régi, jól bevált segédanyagot engednünk!

Felmerült a lehetőség, hogy tán haló poraiból Főnixként feltámad közkedvelt gyújtósunk, valamikor egy év múlva márciusban. De hát minek, kérdezem én az itt egybegyűlteket?! Minek, ha már akkor március lesz, és meleg és oda a fűtésszezon? Kanári alá meg hát mégiscsak...

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!