erdlako anonim 04Hisszük, hogy élhető társadalmunkat a gondolkodni képes és párbeszédre hajlandó polgárok tevékenységére építve lehet csak felépíteni. Tudjuk, hogy ehhez találkoznunk, beszélgetnünk kell. Megtapasztaltuk, hogy a politika fontosabb annál, mint sem a pártokra bízzuk. Közreműködésünkre, segítő jelenlétünkre van szükség ahhoz, hogy leendő képviselőinknek legyen alapja a valódi képviselet ellátására. Ha ismét a pártközpontok zárt irodáiba száműzzük a minket érintő döntések meghozatalát, akkor ismét évekig várhatunk a rendszerváltás lehetőségére.

Az Érdlakó blogportál kezdeményezi az Érdi Közéleti Kerekasztal megalapítását. Célunk olyan folyamatos fórum biztosítása, ahol érdemi és konstruktív párbeszéd útján keressük a választ a közéletet nyomasztó kérdésekre.

A Kerekasztal gerincét a kétheti / havi rendszerességgel tartandó tematikus nyilvános beszélgetések adnák, melyeket az internet nyilvánossága előtt is követhetővé teszünk. Ezt kiegészítendő a felvetett témákat, gondolatokat az Érdlakó publikációs folyamban is befogadja. A beszélgetés és a publikáció moderált, de szabad. Formáját a Kerekasztal alapítói közmegegyezéssel határozzák meg.

Szeretnénk minél több polgártársunkhoz eljutni, minél több embert véleményalkotásra ösztönözni. Találjuk ki együtt Érd és Magyarország jövőjét, találjuk meg közösen az elkövetkező idők képviselőit! A Kerekasztal nem kampányfelület kíván lenni, annál sokkal több: a kormányzat által megszállt "köz"média ellensúlyozásaként az alternatíva megjelenítését, megismertetését tűzzük ki célul.

Ha részt venne a Kerekasztal indulásában, akkor jelezze szándékát MOST a kerekasztal kukac erdlako.hu címen!

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!