választás 2018

 • Kezdeményezzük az Érdi Közéleti Kerekasztal megalapítását

  erdlako anonim 04Hisszük, hogy élhető társadalmunkat a gondolkodni képes és párbeszédre hajlandó polgárok tevékenységére építve lehet csak felépíteni. Tudjuk, hogy ehhez találkoznunk, beszélgetnünk kell. Megtapasztaltuk, hogy a politika fontosabb annál, mint sem a pártokra bízzuk. Közreműködésünkre, segítő jelenlétünkre van szükség ahhoz, hogy leendő képviselőinknek legyen alapja a valódi képviselet ellátására. Ha ismét a pártközpontok zárt irodáiba száműzzük a minket érintő döntések meghozatalát, akkor ismét évekig várhatunk a rendszerváltás lehetőségére.

 • Jelölti bemutatkozás

  erdlako riport 01Az Érdi Közéleti Kerekasztal bemutatkozó riportra hívja valamennyi, a 2018-as országgyűlési képviselőválasztáson körzetünkben* induló jelöltet. Ön jelölt? Jelentkezzen! Ismer egy jelöltet? Küldje el neki ezt a felhívást!

 • Jelöltek vitája 1.: 3 perces

  valasztas18 jeloltivita 1 cimkep

  Az Érdi Közéleti Kerekasztal háromfordulós vitasorozatot szervez a parlamenti mandátumért induló jelölteknek. Célunk megismerni és bemutatni leendő képviselőnket, megtudni, hogy mit kínál nekünk, mit várhatunk tőle az országgyűlési munkájában.

 • Nyomtasd, másold, terjeszd!

  erdlako szavazz teisA Nyomtass te is! mozgalom példáján elkészült választásra buzdító szórólapunk. Segíts a terjesztésében!

 • Választási matematika Pest megye 1. sz. választókörzetében (2018)

  Szavazz! SZAVAZZ, mert minden választás és minden szavazat számít! SZAVAZZ, mert nemcsak egyszerűen egy képviselőt választunk, hanem az egész parlamentet, miniszterelnököt, kormányt! Ezeknek mind óriási befolyása lesz az életedre. Tegyél azért, hogy olyan embereket válassz, akik javíthatják a sorsunkat! Ha otthon maradsz, ne panaszkodj, te fogadtad el, hogy olyanok irányítsanak, akiket nem te választottál!

 • Kamupártok színeiben: Weith Katalin

  kamupart kossz weithkatalin 2017 januárjában még az volt a hír, hogy Weith Katalin, a szcientológusok exelnöke a Magunkért Demokrata Pártot alapítja és menedzseli. Weithnek az „egyházi” tevékenységének köszönhetően nagy tapasztalata van a hálózatszervezésben, s mióta az új egyházi törvények értelmében elvesztették egyházi státuszukat, Weith érthetően fordult a politikai kalandorkodás felé.

 • Jelöltek vitája 2.: Válaszok kérdéseinkre

  Az Érdi Közéleti Kerekasztal által szervezett vitasorozat 2. fordulójában a parlamenti mandátumért induló jelöltek közül öten vállalták a megmérettetést. Célunk megismerni és bemutatni leendő képviselőnket, megtudni, hogy mit kínál nekünk, mit várhatunk tőle az országgyűlési munkájában.

 • Ismerje meg a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjét, Aradszki Andrást! - I. rész

  Aradszki András nem ült le vitázni. Nem kérdezhettük őt. Kénytelenek voltunk utána járni, hogy kicsoda is ő valójában, s hogyan dolgozik.

 • Ismerje meg a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjét, Aradszki Andrást! II. rész

  Aradszki András és a Sátán eseteAradszki András nem ült le vitázni. Nem kérdezhettük őt. Kénytelenek voltunk utána járni, hogy kicsoda is ő valójában, s hogyan dolgozik.

 • Ismerje meg a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjét, Aradszki Andrást! III. rész

  Aradszki András a Papi földekenAradszki András nem ült le vitázni. Nem kérdezhettük őt. Kénytelenek voltunk utána járni, hogy kicsoda is ő valójában, s hogyan dolgozik.

 • Ha megtalálja, véleményezze az érdi úthálózat tervét!

   

  erdlako kooperacio 0Nagypéntekre időzítve a Városháza azt kéri, hogy "Véleményezze Ön is az érdi úthálózat fejlesztésének tervét!", mellette kép a Három Városházi Nagy Emberről, amint egy A3-as színes lap felett golyóstollal mutogat valamit. Biztosan semmi érdemlegeset nem mutatnak, mert ebből a lapból, pláne ebben a méretben az ég világon semmi sem derül ki. Maguk is belátták, hogy átlátszó egy választási lódítás ez a hirtelen jött társadalmi egyeztetés, mert 3 nap alatt a képet el is tűntették a hivatalos oldalakról (mi is a Facebook memóriájából bányásztuk elő). De haladjunk sorban!

 • Ismerje meg a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltjét, Aradszki Andrást! IV. rész

  aradszki andras 14Aradszki András nem ült le vitázni. Olvassunk utána közösen, mit tett településeinkért!

 • Szavazz Érden is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany erd 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Szavazz Diósdon is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany diosd 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Szavazz Törökbálinton is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany torokbalint 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Szavazz Tárnokon is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany tarnokon 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Szavazz Sóskúton is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany soskut 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Szavazz Pusztazámoron is a legesélyesebbre!

  szavazz kampany pusztazamor 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

   

   

   

 • Zárszó (Választási kampány végén)

  valasztas 2018A 2018-as országgyűlési képviselőválasztás előtti utolsó napon azt kérdeztük a jelöltektől, hogy "Mit mondanának választóiknak, zárszóként?" legfeljebb kb. 200 karakterben. Pár órán belül meg is érkeztek a válaszok, melyeket az alábbi módon tudjuk közreadni.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!