tökfesztivál

 • De most aztán tényleg elég legyen, András!

  ...avagy most meg majd kardlapoztatni is fog?

  Az van, hogy van ez a jelenség itt Magyarországon (IS), ami abból áll, hogy egyes emberek azt képzelik, hogy ha már úgyis az ő pártjuk van a hatalmon, akkor attól már nekik is szabad mindent! Szólok, Polgármester Úr, hogy önről van most szó! Önről is! És szólok, hogy ez azokra sem igaz, akik pedig ugyanúgy elhiszik ezt, csak nem a saját kis szemétdombjukon, hanem országosan.

 • Fesztivál nélkül is töklámpások a Főtéren

  A fesztiváltalanított tökfesztiválon jártunk. Ahogyan az országos sajtó is megírta, polgármesterünk megint el akart lehetetleníteni egy civil rendezvényt, mert annak képviselője számára nem szimpatikus politikai táborba tartozik. Az Érd Körbe után így a Tökfesztivál is olyan városi rendezvénnyé vált, mely az Önkormányzat (inkább csak a polgármester) szerint nem városi rendezvény.


 • Az új városközpont tehát az érdiek közösségének új centruma

  Az értékek sorát növeli és reprezentálja maga a tér is (...) mindazzal a sok programmal, ami a téren, a  kúria  csodálatos  kertjében  és  a  művelődési  központban  várja  az érdieket  és  az  idelátogatókat.  Új  főtere  van  Érdnek,  s  ezzel  az  Európai  Unió  támogatásával  létrejött  fejlesztéssel  nagy  lépést  tettünk kitűzött céljaink felé: a „virágzó kertváros” megvalósítása felé, ahol a pihenés, a kikapcsolódás, az emberi kapcsolatok, a művészet és a kultúra  egyaránt  otthonra  talál.  Az új városközpont tehát az érdiek közösségének új centruma.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!