Uncategorised

SZABÁLYZAT
 
Szabályaink a csoport zavartalan működését szolgálják. Aki nem ért egyet a szabályzattal, bármikor elhagyhatja a csoportot, de a szabályzat a csoport minden tagjára vonatkozik. A csoport kezelését a csoport létrehozója, és az általa felkért adminisztrátorok és moderátorok végzik.
1. TAGSÁG
A csoport tagja lehet mindenki, aki elfogadja annak szabályzatát, de az adminisztrátorok kizárólag olyan tagok jelentkezését fogadják el, akinek személyazonosságáról valamilyen módon meggyőződtek. Ha valaki álnéven vagy egy szervezet nevében akar szerepelni a csoportban, az adminisztrátorok felé akkor is jeleznie kell valódi személyazonosságát. Ha egy tagról később derül ki, hogy az adminisztrátorokat megtévesztve lépett a csoportba, azonnal kizárásra kerül.
2. HOZZÁSZÓLÁSOK
Szabálytalan minden hozzászólás, amely: 2.1. Közzétételekor a hatályos magyar jogszabályokba ütközik, vagy jogsértésre való felhívást vagy jelentkezést tartalmaz. 2.2. Mások jogait sérti. 2.3. Gyűlölködő, fenyegető vagy uszító tartalmú. 2.4. A kulturált társalgást akadályozza vagy zavarja (témarombolás). Témarombolásnak minősül az indokolatlanul hosszú szövegek bemásolása is. 2.5. Többedszerre teszik közzé változatlan vagy alig módosított tartalommal 2.6. A moderátorok által törölt tartalmat idézi, kivéve, ha nem az adott szöveg volt szabálysértő, hanem ú.n. lánctörlésben került eltávolításra (azaz egy eltávolított szabálysértő bejegyzésre vagy hozzászólásra való válaszban szerepelt). 2.7. Moderátorok által kizárt tag üzenetét rendszeresen továbbítja. 2.8. Szolgáltatást vagy más csoportot reklámoz.
3. MODERÁCIÓ
A szabálytalan hozzászólásokat a moderátorok törölhetik. Kisebb szabálysértés esetén figyelmeztetik a közzétevőt és felkérik a módosításra vagy törlésre. Ha egy tag a moderátorokat tiltja, emiatt nem kapja meg az általuk küldött figyelmeztetést, a figyelmeztetést elolvasottnak kell tekinteni. Aki különösen súlyosan jogsértő módon viselkedik a csoportban, vagy a moderátorok figyelmeztetése ellenére folytatja a szabályokkal ellentétes magatartást, a moderátorok határozott időre vagy végleg kitilthatják a csoportból.
A moderáció megvitatására a csoporton belül van lehetőség, de az ilyen témájú bejegyzést a bejegyzés elején [MODERÁCIÓS BEJEGYZÉS] jelzéssel kell ellátni. A moderátorok által törölt szöveg ilyen bejegyzésben sem idézhető.
Amennyiben a csoport szabályzata módosul, az adminisztrátorok erre való figyelmeztetést tesznek közzé, a csoportban közleményként, legalább 10 napig.


 

 1. Saját mobiltelefonod hangfelvevő funkciójával (gyárilag is telepítenek az okostelefonokra hangrögzítü alkalmazást, de tölthetsz is le magadnak) vedd fel azt, amit szeretnél közölni a hallgatókkal.
 2. Ne aggódj, ha elrontod: tarts egy pici szünetet és mondd fel a mondatot újra. Mi majd kivágjuk a rontott részeket.
 3. Az elkészült hangfájlt oszd meg velünk az alábbi módok egyikével:
  1. vagy töltsd fel Drivera és oszd meg a hangfájlt az erdlako pont podcast kukac gmail pont com felhasználóval,
  2. vagy küldd el nekünk a hangfájlt az erdlako pont podcast kukac gmail pont com címre (ez utóbbi csak pár megás fájlok esetén jó megoldás).
 4. Ha van a hangfájlhoz szöveg, akkor azt is küldd meg, hogy a közzétételben segítségünkre legyen.

A közzététel feltételei:

 1. Csak kulturált és tárgyilagos anyagot teszünk közzé.
 2. A megszólalónak a hanganyagban nem kell bemutatkoznia, de nekünk valódi nevét és elérhetőségét meg kell adnia.
 3. A kapott anyag megvágásának, szerkesztésének jogát fenntartjuk magunknak.

szavazz kampany diosd 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany torokbalint 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany tarnokon 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany soskut 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

szavazz kampany pusztazamor 3Menj el szavazni, mert már nem mondhatod, hogy nincs kire! Az Érdi Közéleti Kerekasztal felmérése szerint helyben a legesélyesebb ellenzéki jelölt dr. Csőzik László.

 

 

 

Érd város polgármestere és alpolgármestere - nyilván kommunikációs segéderőinek tanácsára - azzal tisztelt meg, hogy a közeledő választási hadjáratra elképzelt zavargók csapatába sorolt be engem is.

Hallottál, láttál valamit, vagy csak gondolataid vannak róla? Megírnád, de nincsen kinek? Mi itt vagyunk és várjuk írásaidat, fotóidat, videóidat!

Érden lakunk, Érden élünk, érdekelnek a város ügyei és a világ, melyben élünk. Szeretünk itt élni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek minket. Szeretünk beszélgetni közös dolgainkról és nem vetjük meg a vitát sem. Igen, időnként vitatkozunk. Azzal a szándékkal, hogy megismerjük a másik gondolatát, s azzal a hittel, hogy más is megértse a mi gondolatainkat.

Csatlakoznál? Keress itt minket!

Sajnálattal kellet tudomásul vennünk, hogy a legnépszerűbb tűzgyújtó segédanyag - az azt előállító cég képviselőjének saját nyilatkozata szerint - gyártását beszüntetik.

Érden lakunk, Érden élünk, érdekelnek a város ügyei és a világ, melyben élünk. Szeretünk itt élni, de nem szeretjük, ha hülyének néznek minket.

erdlako lepcsoNégyzetméter-alapú építményadót vezetett be az érdi önkormányzat, mivel eddig sokan szándékosan alábecsülték ingatlanuk értékét - közölte a Pest megyei település alpolgármestere. A szociálisan rászorulók kedvezményt, esetleg mentességet kaphatnak.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!