erdlako riport 01Az Érdi Közéleti Kerekasztal bemutatkozó riportra hívja valamennyi, a 2018-as országgyűlési képviselőválasztáson körzetünkben* induló jelöltet. Ön jelölt? Jelentkezzen! Ismer egy jelöltet? Küldje el neki ezt a felhívást!

 

Az Érdi Közéleti Kerekasztal háromfordulós vitasorozatot szervez a parlamenti mandátumért induló jelölteknek. Célunk megismerni és bemutatni leendő képviselőnket, megtudni, hogy mit kínál nekünk, mit várhatunk tőle az országgyűlési munkájában.

Az első fordulóban 2-3 perc vágatlan műsoridőt biztosítunk minden, erre vállalkozó jelöltnek. A jelölő aláírások gyűjtése során közterületen keressük fel a jelölteket előre egyeztetett helyen és időpontban 2018. február 19-én vagy 20-án, hogy elkészíthessük a felvételeket. Ezúttal még nem teszünk fel kérdéseket, azt várjuk a jelöltektől, hogy pár mondatban a legfontosabb üzenetüket, programpontjaikat vázolják. A felvételeket azok tartalma alapján állítjuk sorrendbe, s kommentár nélkül egy napon belül közzétesszük.

(A második fordulót a jelöltté válás után tartjuk a már regisztrált, jogerős jelöltek részére a Kerekasztal által feltett kérdések megválaszolására. A harmadik fordulót a választás előtti napokban nyilvános, nyílt (de moderált) vitaként rendezzük meg.)

Várjuk a jelöltek jelentkezését a kerekasztal kukac erdlako.hu címen.

 

* Pest megyei 1. sz. országgyűlési egyéni választókerület (Érd, Diósd, Pusztazámor, Sóskút, Tárnok, Törökbálint)

 

 

A kezdeményező Érdi Közéleti Kerekasztalról: erdlako.hu/kerekasztal

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!