Most megosztjuk, hogy mit kérdeztünk T. Mészáros Andrástól. És miért. Izgatottan várjuk a válaszát!
 
Tisztelt Polgármester Úr!
 
Az Érdi Újság 2016. szeptember 14-i számában Ön egy felhívást tett közzé. Engedje meg, hogy ezzel kapcsolatban feltegyünk Önnek néhány kérdést, mely a felhívás kapcsán bennünk felmerült.

 

 

 

 • Kérjük, mesélje el nekünk - és olvasóinknak -, hogy pontosan milyen menekültközpont létesülhet Érden?
   
 • Ez a menekültközpont, hol és mikor jöhet létre?
   
 • A tervezett létesítmény engedélyeztetésével és annak területigényével ki és mikor kereste meg Önt, vagy a Polgármesteri Hivatalt?
   
 • Hozzávetőlegesen Érd melyik részén tervezi a baloldal ennek a menekültközpontnak a megvalósítását?
   
 • Úgy véljük, hogy valós lehetőségről beszélhetünk, hiszen Ön nem véletlenül hív minket fel az ez elleni tiltakozásra, fellépésre. Így felmerült bennünk a kérdés: mióta tud Ön, vagy az Ön által vezetett hivatal, a baloldal ilyen irányú tervéről?
   
 • Milyen azonnali és jövőbeni döntéseket/lépéseket tesz Ön, illetve az Ön által vezetett Hivatal, a tervezett menekültközpont megvalósításának megakadályozására?
   
 • Mennyire ítéli valósnak azt a veszélyt, hogy az Ön által vezetett képviselőtestület 3 baloldali tagja, képes lesz ezt a menekültközpontot keresztülvinni, a 14+1 fős jobboldali többségen?
   

Ha bármi más olyan közlendője, nyilatkozata lenne, mely e tárgykörben releváns lehet, kérjük annak hivatalos verzióját nyugodt szívvel ossza meg velünk!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy válaszait a erdlako.hu, valamint a Facebook oldalunkon (facebook.com/erdlako) megjelenítjük kérdéseinkkel együtt Érd lakosainak és a bennünket olvasó közönség teljeskörű, objektív tájékoztatásának érdekében.

Kérjük, amennyiben ehhez nem járul hozzá, azt külön és kiemelten jelezze!

 

Megtisztelő és mihamarabbi válaszát várva köszönettel és üdvözlettel

Érd, 2016. szeptember 15.

Érdlakók

 

 

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!