T. Mészáros megint nagyot ment. Szokásos jóhírnévmegsértési kirohanása mellett két, nem képviselő civilt vádolt meg azzal, hogy nem szavazták meg a költségvetést. A megtámadottak beszélgetnek.


Idézzük pontosan, hogy mit is írt az érdmost:

A polgármester sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: az ellenzék nemet mondott a költségvetésre – a fejlesztések, a város fejlődése ellen szavaztak, és folyamatosan és minden platformon terjesztik a hazugságaikat.

Példaként Varga Illés Leventét, ahogy fogalmazott: „A mindenhonnan eltanácsolt sikertelen építészt”, és  Balla Imrét, „aki sok-sok éve szeretne polgármester lenni, miközben az önkormányzatnak írt nagyon komoly és hivatalos számon kérő levele szerint azzal sincs tisztában, hogy az önkormányzat egy fillért sem kap vissza a személyi jövedelemadóból.”

– Az iskolák, óvodák, a vízelvezetés, minden érdinek épülnek, nemcsak a jobb- vagy a baloldaliaknak. Aki ezt nem érti, nem fogja fel, az sarlatán és alkalmatlan arra, hogy 70 ezer ember jövőjét tervezze – zárta szavait.

erdlako podcastÉs hogy mennyire nem igaz az, amit a polgármester állít, arról beszélgetünk négyen a Múzeumkertben.

Korábban is volt már ilyen kirohanása a polgármesternek: akkor városrombolónak nevezett civileket és akkor ez a válasz született.

 


Iratkozz fel rss icon2podcast csatornánkra! Hogyan? Így: erdlako.hu/podcast


Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!