egyedul maradtal 02Magányosan, magára maradva ünnepelt díszletei között a fogyatkozó érdi Fidesz frakció!

Alig százan - beleértve a díszletként kivezényelteket is - szomorkodtak T.M.A. szokásos beszédeinek egyikét hallgatva a megmaradt érdi Fidesz szimpatizánsai. Az unalomig ismételt, központi előírások alapján összerótt semmitmondó beszédében a riadt polgármester mindenről beszélt, csak 1956 máig érvényes értékei maradtak ki ismét a szózatából. Sajnos - miután alpolgármestere, majd nem is olyan régen az érdi sportért élő és dolgozó képviselője is kilépett a frakcióból - már csak a maroknyi ismerőse vett részt azon az ünnepségen, ami pedig a hősöket és a nagy tettek végrehajtóit idézni hivatott, nem pedig a médiaklisék érzelemmentes és a házi feladat szolgalelkű felmondása okán kerül közpénzeink százezreibe. Elmondhatjuk, hogy ma nem a város ünnepelt, hanem egy a kisebbség által uralt médiának, a haveroknak szóló rendezvény került teljes érdektelenségbe és elfeledettségbe merülve megrendezésre.

Sajnálatos, hogy az alig pár elkeseredett, szebb napokat látott érdi megmondóember oda jutott, hogy kizárta magát a közös és méltó megemlékezésből és ráadásul méltatlanul bánt el a hősök emlékével!

Vajon pont '56 évfordulóján, pont egy másik, de megint keddi napon kellett oda silányulnia ennek a maroknyi kis csoportnak, hogy már a valódi városi ünnepségen sem mertek megjelenni?

Egy olyan megemlékezésen, ahol minden - IGEN MINDEN - érdi szervezet, párt és egyesület jelen volt, csak pont azok nem, akik állítólag a várost vezetik.

Nem! Ők elsunnyogtak egy olyan ünnepet, ahol mindenkinek közösen kellene fejet hajtania azok előtt, akik '56 szellemiségéért tettek, éltek és haltak!

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!