judas aranya gulyas gergely

... azzal, hogy saját lopásait, hazugságait, gyűlölködéseit a kereszténység leplével igyekszik takarni. És bűnrészes minden egyház, minden pap/lelkész, egyházi vezető, mely ehhez asszisztál.

 

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint "Az a nyílt kereszténygyűlölet, és az a karácsony ünnepével való megvetés és gyűlölet, ami a megnyilvánulásaikból kiviláglott, attól Isten óvja Magyarországot". Latorcai János, az Országgyűlés KDNP-s alelnöke erre húzott lapot, s ezt nyilatkozta: "Azok, akik az elmúlt napok agresszív cselekményeinek résztvevői voltak, (...) nem tisztelik az alapvető értékeket, nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem.”

Ezzel szemben a valóság az, hogy a felhergelt, feldühödött tömeget a Fidesz-KDNP arrogáns, hazug, kizsákmányoló, tolvaj országlása bőszítette fel. S ha az országló gazemberek azt állítják magukról, hogy ők keresztények, régi vágású kereszténydemokraták, a keresztények (egyházak, hívők) pedig nem határolódnak el a tolvajoktól, nem deklarálják, hogy a kereszténység, a kereszténydemokrácia egyáltalán nem egyeztethető össze ennek a bűnszervezetnek a tevékenységével, akkor a hitéletben, teológiában, politológiában kevésbé jártas, ám - meglopott, megalázott, kisemmizett, ezáltal - roppant mód felbőszített polgártársaink - logikailag egyáltalán nem helytelen módon - a kereszténység és a keresztény szimbólumok ellen fordulnak.

Hosszú ideje mondom hittestvéreimnek: ha nem állnak ki nyilvánosan a valódi keresztény értékekért (sőt, zsebre teszik Júdás aranyát), akkor azzal egy eljövendő nehéz korszakot alapoznak meg. Mert ha ezekben az években engedjük az állati ösztönök uralmát (sorosistázást, migránsozást, stb.), akkor a szélirány fordulásakor ugyanez a buta ösztönösség már a mi keresztény közösségeink irányába fog mutatni.

Csatlakozó:

Ajánlott adás a Közéleti Kerekasztal Podcaston:

 

 

 

 

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!