utcanévtábla

 • Fogadj örökbe egy utcanévtáblát!

  Zavarnak az üres utcanévtáblák? Nem találnak oda hozzád ismerőseid? Úgy érzed, nem hagyhatod az UV sugárzást és a költséghiányt győzedelmeskedni a tájékozódási igények felett? Itt az idő, cselekdj! Az utolsó órákban vagyunk! A Városnak Rád van szüksége!

 • Tájékozódni nehéz...

  Érd nagy város. Mármint nem nagyváros, hanem nagy város. A kiterjedése 60 km2 körül van, ami elég terebélyes. Többszáz kilométer hosszú úthálózatunk van amit ezres nagyságrendű kereszteződés szabdal. 

  Persze akik itt lakunk, helyiként ismerjük, például "a központ", "az M7 feljáró", "a kis Spar mellett", "ötös körforgalom", "borneves utcák", "a régi postánál", és így tovább.

 • Tájékoztatni nehéz...

  Az előző cikkben ott hagytuk abba, hogy az utcanévtáblák jelenlegi helyzete nem túl rózsás. Megnézzük, mit tartogat(hat) számunkra a jövő.

  Készült egy tanulmány, ami a "Közterületi információs és hirdetési felületrendszer Érd Megyei Jogú város területére vonatkozóan" címet viseli. Illetve nem is tanulmány, hanem felmérés, koncepció, ajánlat... nem is tudom, minek nevezzem hirtelen. Belinkeltem, bárki elolvashatja. Egyelőre nem szavazták meg, mert... nem tudom, miért. Állítólag az 1 milliárd forintos árat tartják soknak. Ezek mondjuk nem csodálkozom, mert ez tényleg sok pénz utcanévtáblákért, de ha elolvassuk a tanulmányt, akkor láthatjuk, hogy talán ez a pénz nem is sok érte.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!