erdlako anonim 01A Heti Válasz helyt adott a helyreigazítási kérelemnek. Maga is belátta, hogy amit T. Mészáros András állított, az nem igaz. S miután ezt közölték a lap hasábjain, így a lap legfrissebb számában (2010. augusztus 19.) meg is jelent a helyreigazítás. Íme:

 

 

 

 

hetivalasz narancsvidek 3

Előzmény

A Heti Válasz azt írta korábban Narancsvidék című cikkében:  "Érden a T. Mészáros András polgármester fémjelezte Fidesszel "szakított" a KDNP - ezt szögezte le a hvg.hu-nak Horváth András, a helyi kereszténydemokraták frakcióvezetője. (Aki nem mellesleg tavasszal az egyéniben győztes Aradszki András kampányfőnöke volt.) Jelenleg hat ügyben is nyomozás folyik különféle beruházásokkal kapcsolatban, s ezek mindegyike érinti T. Mészáros köreit. Feljelentés született például egy gyaloghíd miatt, amelynek terveiért 23 millió forintot fizetett a városháza, miközben a kivitelezés összesen nyolcmillió forintot emésztett fel. Azt is felpanaszolták a hatóságnak, hogy az önkormányzat több száz értékbecslést rendelt meg egy olyan cégtől, amelynek egyik tulajdonosa a polgármester tanácsadója. T. Mészáros mindenesetre cáfol: szerinte ezek régi történetek, amelyeket az illetékesek többször vizsgáltak már, de szabálytalanságot nem találtak. Ennél konkrétabbat nem mond, támogatói ugyanakkor kereszténydemokrata-szocialista összeborulásról beszélnek."

Később a lap Visszhang rovatában jelent meg T. Mészáros András polgármester úr válasza. "A Heti Válasz-cikk Érdet érintő részére szeretnék reagálni." E reakció legsúlyosabb állításairól derült ki, hogy nem igazak.

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!