Megérdemeljük. Ilyen emberek vezetik településeinket. Miért lennének különbek azoknál, mint akik megválasztják őket?

 

 

 

 

 

 

Szolnoki Gábor, Tárnok polgármestere ma ezt posztolta az arckönyvbe:

 

 

https://www.facebook.com/gabor.szolnoki.98/posts/1568531623176319

Igen, jól látják, Antunovits "Calgon" Anti, városunk aranykoszorús képviselője a választ úgy adta meg, hogy "Igen,,,, AMI MAGYAR AZ NEM HÍR !!!!" Ha jól értem, akkor azt állítja a mi Tónink, hogy azért nem írnak Mónus világrekorderségéről, mert magyar, s ezért ez nem is hír.

Bár én magam is átérzem a világ által meg nem értett zseniális magyar magáramaradottságát, a képet némileg árnyalja pár dolog.

  1. Pont nem igaz, hogy nem hír: fél éve még az ultraliberális Index is beszámolt az éppen aktuális, amerikai sikereiről.
  2. Mónus József zsenialitása egyáltalán nem titok, sokat hallani róla, még önálló Wikipédia szócikke is van, s kis guglizással ömlik ránk a hír róla.
  3. Ellenben a belinkelt, megosztott hírrel kapcsolatosan meg kell jegyezni két dolgot. Először is, a Hírarénára kultúrember nem hivatkozik. Nem hírforrás, nem hiteles, linkvadász. Nem én mondom, hanem a Magyar Nemzeti Bank által is támogatott portál. Másodszor is: ha az unatkozó városvezető régi internetes cikkeket olvas, legalább figyelne oda, hogy nem oszt meg régi cikkeket újként ... de ha már így van, akkor a másik unatkozó városatya figyelne már oda, hogy azon háborodik fel, miért nem találkozott egy 2,5 éves hírrel. Mostanában. Mert amikor ennek hírértéke volt, akkor nyilván hallott róla. Csak azóta elfeledkezett róla.

Nehogy bárki is rákattintson a linkre, nem reklám a Hírarénának, én már úgyis megtettem és sárgával kiemeltem a dátumot.

De ha már fel kell háborodni azon, hogy mi hír, s mit hallgatnak el előlünk, akkor én arról emlékeznék meg, amit minap az országos sajtóból tudtam meg. Milyen érdekes, hogy a helyi médiában nem találkoztam a tárnoki alpolgármester vitatható erkölcsű, több tízmillós gyarapodásáról.

Persze tévedhetek én is. Ma már mindenkit olyan hír talál meg, amelyre igénye van, illetve amit fontosnak tart az Ő Kedvenc Médiuma. Ki Hírarénát, ki Érdi Újságot, ki Blikket olvas. Megmondom őszintén, én ezeknél sokkal tanulságosabbnak tartom képviselőink közösségi médiás megnyilatkozásait olvasni. Kis fáziskésésel és rengeteg helyesírási hibával, de szembesítenek minket elnyomottságunkkal. Ki ne értene velük egyet abban, hogy ma Magyarországon a média irányított, s egy sor mindent elhallgat előlünk. Nem?

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!