aradszki andras 14Aradszki András nem ült le vitázni. Olvassunk utána közösen, mit tett településeinkért!

 

Az Érdi Közéleti Kerekasztal vitasorozatot szervezett a parlamenti mandátumért induló jelölteknek. A cél a leendő képviselők megismerése és bemutatása volt, és annak kiderítése, hogy mit kínál a jelölt, a választópolgárok mit várhatnak tőle az országgyűlési munkájában. A vitára minden jelölt meghívást kapott, közülük öten el is fogadták meghívásunkat (Dr. Csőzik László – MSZP-Párbeszéd, Márton Janka – Aquila párt, Szécsi Barbara – MKKP, Turcsán Szabolcs – LMP és Dr. Vágó Sebestyén – Jobbik), és rész vettek a vita első két fordulóján.

Sajnos a választókerület jelenlegi képviselője, egyben a FIDESZ-KDNP képviselőjelöltje nem válaszolt a Kerekasztal megkeresésére. Mivel jövőbeli terveiről így nem lehetett tájékozódni – egy cikksorozatban összefoglaltuk az elmúlt ciklusban végzett képviselői tevékenységét. A jobb érthetőség kedvéért a felszólalásokat, nyilatkozatokat kiegészítettük a sajtóban megjelent reakciókkal, háttérinformációkkal. A sorozat első részei a jelölt képviselői tevékenységét mutatják be. (Az első rész itt, a második itt., a harmadik itt.)

 

Ebben a részben megpróbáltunk további információkat gyűjteni Aradszki András 2014-2018 között egyéni választókerületben végzett tevékenységéről. Érddel már sokat foglalkoztunk, így lássuk mi a helyzet a többi településsel. Mivel ezekről a településekről a képviselő úr egyszer sem emlékezett meg felszólalásaiba, ezért részben a honlapjáról gyűjtöttük ki a választókerületével kapcsolatos bejegyzéseket, részben rákerestünk az interneten az <aradszki> ÉS <andrás> ÉS <település neve> kifejezésre.

 

Lássuk először Aradszki András honlapját!

Településekre lebontva a bejegyzések száma:

 • Diósd: 4
 • Pusztazámor: 0
 • Sóskút: 2
 • Tárnok 2
 • Törökbálint: 4

A bejegyzések:

Diósd

Pusztazámor

 • Nincs bejegyzés

Sóskút

Tárnok

Törökbálint

 

Lássuk, mit találtunk még az interneten!

Diósd

1. A kdnp.hu-n találtuk ezt a bejegyzést

A Fidesz-KDNP lakossági fóruma Diósdon

Diósd, 2018.03.21.

A Fidesz-KDNP telt házas lakossági fórumot tartott Diósdon, a Kék Géza Művelődési Házban. A fórum előadója Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára volt, a házigazda szerepét Aradszki András országgyűlési képviselő és Bacsa Márta Ilona a Fidesz diósdi szervezetének elnöke töltötte be.”

Sajnos ennél többet erről a fórumról nem találtunk az interneten.

 

2. Találtunk még egy 2016. április 3-i a diósdi szülőknek szóló tájékoztatást

Az iskola és óvodabővítésről Diósd Város Önkormányzat Polgármesterétől, amiben így szerepel a képviselő úr:

„Szeretnénk minél kevesebb gondot okozni a szülőknek és a gyerekeknek, ezért levelet írtunk Varga Mihály miniszter úrnak, hogy engedélyezze az óvoda kivitelezésének csúsztatását, hosszabbítsa meg a kivitelezés határidejét, mivel ott most is oktatás folyik és a nyár rövid az átalakításhoz. Országgyűlési képviselőnk: dr. Aradszki András államtitkár úr támogatását is kértük. Választ kaptunk a Nemzetgazdasági Minisztériumból, dr. Berczik Ábel helyettes államtitkár úrtól, miszerint megértéssel fogadták kérésünket, de a határidőt nem tudják meghosszabbítani, melynek tudomásul vételét kérik.”

3. A torokbalint.hu-n találtuk még ezt a bejegyzést

„Elindult a NORMA projekt!

2016.06.01.

Törökbálint a HU11-0001-A1-2013 jelű Norvég Alap pályázat kedvezményezettjeként kistérségi gazdasági együttműködést kezdeményez Tárnok, Diósd, Sóskút és Pusztazámor részvételével.

A projektindító kerekasztal beszélgetésen a partner önkormányzatok polgármesterei és dr. Aradszki András államtitkár, országgyűlési képviselő, továbbá Földvári László törökbálinti alpolgármester és dr. Niklasz László tanácsadó vettek részt. Az államtitkár úr a kerekasztalt megnyitó beszédében kifejezte, hogy egyetért a projekt céljaival és a térségi (járási) gazdaságfejlesztési együttműködés gondolatával, valamint további támogatásáról biztosította az érintett önkormányzatokat.”

Úgy látszik, itt nem volt gond azzal, hogy a sokat vegzált Norvég Alap adta a támogatást! Ebben a bejegyzésben a többi település is szerepel, így ezt a továbbiakban nem fogjuk felsorolni.

 

Kutassunk tovább a neten!

Pusztazámor

Nincs találat.

Sóskút

 1. A Sóskúti Híradó szerint A képviselő úr megtisztelte jelenlétével 2017 október 28-án a Szentháromság szobor felszentelését.
 2. A magyarepitok.hu honlapján adták hírül, hogy letteték az új MAPEI gyár alapkövét Sóskúton 2017 májusában, az eseményen részt vett Aradszki András is.
 3. Szintén a Sóskúti Híradóban a 2017/7-es számban olvasható egy írás „Aradszki András jobbikos politikusokat szólított föl” címmel, melynek utolsó bekezdésében van csak szó Sóskútról, és ez így szól: Helyi ügyekre térve Aradszki András elmondta: Sóskút 80 millió forint kormánytámogatást kap közútfejlesztésre, járdák, utak építésére. Az elmúlt húsz évben erre nem volt példa.”
 4. 2015 december 22-én átadták még a sóskúti csatornahálózatot a képviselő úr részvételével.

Tárnok

 1. Az ermost.hu-n 2018 március 27-én megjelent híradás szerint Aradszki András Bayer Zsolttal közösen tartott kampányrendezvényt. Így ír erről a portál:
  „Ma Magyarország Európa illetve Európa utolsó végvára Magyarország. Ezért nagyon nagy a felelősségünk. Április 8-án a gyermekeink életéről döntünk – mondta többek között Bayer Zsolt hétfőn este a Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában telt ház előtt tartott kampányrendezvényen. Ugyanitt dr. Aradszki András képviselő emlékeztetett rá, hogy megvan a keret a Zámori út – Vadlúd utcai csomópont körforgalmának megvalósításához.”
 2. 2015 szeptember 5-én Aradszki András "Európa Kulturális Színei" - Tárnok és testvérvárosainak találkozóján köszöntötte a vendégeket Tárnokon.
 3. A pest megyei Fidelitas honlapján olvasható még, hogy 2014 karácsonyának közeledtével a tárnoki Fidelitas Dr. Aradszki András országgyűlési képviselőnk támogatásával egy kis ajándékkal lephette meg az óvodás  gyerekeket.

Törökbálint

 1. 2017 november 28-án tartott a képviselő úr sajtótájékoztatót, amelyet a Buda Környéki Televízió közvetített ezzel a címmel: Az országgyűlési képviselő a Törökbálint és környékét érintő kormányzati döntésekről szóló beszámolója. A beszámoló hossza 5,01 perc, amelyben egy árva szó sem hangzott el Törökbálintról.
 2. A boldoguljerden.hu írt a törökbálinti zajterheléssel kapcsolatos tüntetésről.
  "Nagyon hangos az autópálya, erre panaszkodnak a Törökbálinton élők. Az ott élők ezért demonstrációt tartottak pénteken délután, hogy felhívják a figyelmet a település zajterhelésére. Azt szeretnék, hogyha az M7-es autópálya törökbálinti szakaszán 130 helyett csak 100 kilométer per órával haladhatnának az autósok - hangzott el az M1 Híradójában. Aradszki András, helyi országgyűlési képviselő fel is ébredt, mondván igazuk van a helyieknek, igen erős a forgalom, a javaslat pedig egy olcsó beruházás lenne. Idézőjelesen költséget nem jelentő beruházással lehetne az itt élő emberek zajterhelésén enyhíteni.
  Már csupán azt az egyszerűnek látszó kérdést tesszük fel, hogy azért nem intézi el, mert nem érint pénzt vagy nem képes egy ilyen volumenű cselekménnyel megbirkózni?"
 3. Még egy alapkőletétel 2017 augusztus 8-áról, melyről az ermost.hu tudósított.
  "Letették a törökbálinti városközpont alapkövét
  Az épületet az önkormányzat 1 milliárd forintos hitelből, valamint önerőből építi fel. A kivitelezést az É-Z Konzorcium végzi; a kivitelezői szerződést az alapkőletételt megelőzően írták alá. A munkálatok napokon belül megkezdődnek, az új épületet pedig egy év múlva adják majd át."
 4. A torokbalintma.hu tudósított a törökbálinti Regio Játékáruházmegnyitásáról2017 május 28-án, melyen Aradszki András is beszédet mondott.
 5. Szintén a torokbalintma.hu tudósított arról, hogy Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő meghívásának köszönhetően 2018 március 21-én parlamenti látogatáson vett részt a törökbálinti Idősek Tanácsa és meghívottjai.
 6. 2018 március 15-én ünnepi beszédet mondott a Munkácsy Mihály Művelődési házban.
 7. 2016 augusztus 19-én az M7-M0 autópálya törökbálinti lehajtójának átadási ünnepségen vett részt Aradszki András a kormanyhuvatalok.hu szerint.

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!