valasztas 2018A 2018-as országgyűlési képviselőválasztás előtti utolsó napon azt kérdeztük a jelöltektől, hogy "Mit mondanának választóiknak, zárszóként?" legfeljebb kb. 200 karakterben. Pár órán belül meg is érkeztek a válaszok, melyeket az alábbi módon tudjuk közreadni.

 

Vágó Sebestyén, Jobbik Magyarországért Mozgalom

Az elmúlt 28 évben minden választáson abban reménykedtünk, végre elkezdődik valami. Nem így történt. Mára kiépült az új bolsevik rendszer. Végre fejezzük be a rendszerváltást! Légy részese a győzelemnek, szavazz a Jobbikra, az egyetlen kormányváltásra képes erőre!

Turcsán Szabolcs, Lehet Más a Politika

Szavazzon az LMP-re, és leváltjuk a korrupciót! Megvédjük legfontosabb értékeinket mint az Elvira major, és mindent megteszünk, hogy szeretett városunk még élhetőbb legyen

Szécsi Barbara, Magyar Kétfarkú Kutya Párt

RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA RÓSÁNÉKATÉKA (lásd itt)

Csőzik László, Magyar Szocialista Párt - Párbeszéd Párt

Bölcsen kell szavaznunk! Minden előrejelzés azt mutatja, körzetünkben én tudom megverni a hatalom jelöltjét. Minden igyekezetemmel azon leszek, hogy megszolgáljam mindenki bizalmát, azokét is, akik tőlem eltérő nézeteket vallanak. Változtassunk együtt!

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Jelölti vita 1. forduló és 2. forduló

 

 

Szeretne friss cikkeinkről értesülni? Iratkozzon fel  oldalunkra!

 

Írd meg ide!